What's in it for you?

Word partner van de World Choir Games 2021!

Bushokje WCG

SPONSORSHIP & PARTNERSHIP

RETURN ON INVESTMENT
De sponsorship & partnership mogelijkheden bij de hybride World Choir Games 2021 editie zullen ongewoon zijn en heel veel mogelijkheden geven. Wij bereiden deze backstage voor en komen weldra on stage!

BEAUTIFUL SHARED VALUES
Door je te linken aan een positief en verbindend merk, toon je dat je staat voor samenzang, optimisme, geluk, openheid en toegankelijkheid. 6.000 deelnemers komen in Vlaanderen hun passie rond samenzang delen. Daarbij komen alle genres aan bod, van sacrale muziek, over jazz en gospel tot pop en folklore. Overal in de gaststeden doorheen Vlaanderen zullen de positieve vibes hangen van zoveel soorten muziek en nationaliteiten en worden mensen aangezet om dit enthousiasme te delen tijdens tal van concerten en belevingen.

STATE OF THE ART
Onze sponsors en partners maken het mogelijk om een ‘state of the art’ ervaring te geven aan de deelnemers van de World Choir Games en aan heel Vlaanderen. Bedankt!

Wij komen graag tot bij u om de mogelijkheden af te stemmen.

WIST JE DAT?

... er in Europa meer mensen aangesloten zijn bij een koor dan er mensen zijn die spelen in een voetbalclub?
... in het Verenigd Koninkrijk mutualiteiten het lidgeld van een koor terugbetalen omdat het zo goed is voor de gezondheid?
... samen zingen een ideale teambuilding-activiteit is? ... er in Vlaanderen alleen al, meer dan 1.000 koren en 35.000 actieve koorzangers zijn?
... je bij samen zingen gelukshormonen aanmaakt en dat je stress meetbaar vermindert?
... de gemiddelde leeftijd van de deelnemers aan de World Choir Games 27 jaar is?

30 oktober tot 7 november 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen