Zaalmedewerker

Vrijwilliger 1 6

Benieuwd naar beelden van de vorige editie (2018) in Zuid-Afrika? Bekijk dan hieronder het compilatiefilmpje:

Zaalmedewerker Best Of IK Events INTERKULTUR

Als zaalmedewerker tijdens de openingsceremonie verzorg je het onthaal en de begeleiding van de bezoekers en de vele koren en sta je mee in voor de ticketcontrole en -verkoop aan de ingang.

Als zaalmedewerker op een bepaalde wedstrijdlocatie heb je als opdracht om als team in te staan voor de ticketcontrole, het ordelijk verloop in de zaal, het bewaken van de deuren, het begeleiden van de koren, het klaarzetten en opruimen van instrumenten, signalisatiemateriaal, enz.

Als zaalmedewerker tijdens één van de prijsuitreikingen verzorg je het onthaal en de begeleiding van de bezoekers en de vele koren.

Als zaalmedewerker tijdens een Galaconcert heb je als opdracht om in te staan voor het mee klaarzetten van de ruimte, de ticketcontrole, het ordelijk verloop in de zaal, het bewaken van de deuren, het begeleiden van de aanwezigen naar hun zitplaats, enz.

Voor deze functies is het belangrijk dat je goed kan samenwerken in een team, wil instaan voor het naleven van de regels en mensen met een glimlach te woord wil staan.

Voor deze functie geef je je bij voorkeur op als koor/groep voor een volledig deel van de World Choir Games (deel 1: 30 oktober - 2 november 2021; deel 2: 4-7 november 2021) en voor een vaste locatie.

Vrijwilligers

Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan nu in op Eventication!

30 oktober tot 7 november 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen