Presentator

Vrijwilliger 1 9

Benieuwd naar beelden van de vorige editie (2018) in Zuid-Afrika? Bekijk dan hieronder het compilatiefilmpje:

Presentator IMG 7696

Als presentator verzorg je (samen met je sidekick) de aankondigingen op één van de grote of kleine wedstrijdpodia op verschillende locaties in Antwerpen of Gent. Je kondigt koren aan, zorgt voor een vlotte overgang tussen de optredens, stelt de jury voor en vertelt het publiek iets meer over het koor en de muziek die ze zullen brengen. Als presentator ben je voor de koren en de toehoorders hét gezicht van de activiteit en draag je bij aan de professionele uitstraling van het evenement. Voor het uitoefenen van deze functie beheers je prima de Nederlandse en Engelse taal en vind je ook de correcte uitspraak van persoonsnamen en titels van groot belang.

Als presentator word je door je docenten en door iemand van Interkultur in de weken voordien goed voorbereid aan de hand van een opleidingstraject die je presentatieskills naar een nog hoger niveau tillen!

Opgelet: we vragen uitdrukkelijk aan alle ‘presentatoren’ om zich te engageren voor meerdere shiften op dezelfde locatie. Dat komt de continuïteit van de wedstrijde, ten goede. Je geeft je dus bij voorkeur op voor alle shiften op de wedstrijdlocatie naar keuze, en dat tijdens een volledig deel van de World Choir Games (deel 1: 30 oktober - 2 november 2021; deel 2: 4-7 november 2021).

Return vrijwilligers

Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan nu in op Eventication!

30 oktober tot 7 november 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen