Koorbegeleider

Koorbegeleider UKA 3

‘Koorbegeleider’ zijn houdt in dat je het vaste aanspreekpunt wordt van een koor dat aan de World Choir Games deelneemt en dat je het koor vergezelt tijdens al hun World Choir Games-activiteiten in Antwerpen, Gent of elders in Vlaanderen. Belangrijk voor deze functie is dat je over een gezonde dosis enthousiasme beschikt, een goede timekeeper bent, een behoorlijke kennis hebt over de bereikbaarheid van de verschillende locaties en beschikt over een degelijke basiskennis Engels en/of een andere taal (indien je wenst, word je gekoppeld aan een koor dat die taal spreekt). Voor grote koren (meer dan 50p) zoeken we duo’s.

Je kan je enkel opgeven als koorbegeleider in Antwerpen. Dat betekent dat het koor logeert in Antwerpen en dus elke dag Antwerpen als vast vertrek- en eindpunt heeft. Het kan zijn dat je met je koor voor een bepaalde activiteit naar de andere stad moet of hen zelfs buiten deze twee steden naar een vriendschapsconcert elders in Vlaanderen begeleidt. Je shift start van zodra het koor dient te vertrekken naar hun eerste activiteit en eindigt pas nadat hun dagprogramma is afgerond.

Je blijft de volledige deelnameperiode van het koor toegewezen aan hetzelfde koor. Hierdoor ben je verplicht je in Eventication te registreren voor een volledig deel van de World Choir Games (deel 1: 30 oktober - 2 november 2021; deel 2: 4 - 7 november 2021).

Vacatures:

  • 5 koorbegeleiders DEEL 1
  • 4 koorbegeleiders DEEL 2
Koorbegeleider

Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan nu in op Eventication!

Hieronder vind je ook de getuigenis van een koorbegeleider!

30 oktober tot 7 november 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen