Fotograaf

Fotograaf Best Of IK WCG Nolte Photography 35

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Als fotograaf weet je als geen ander dat het vastleggen van bepaalde gebeurtenissen van groot belang kan zijn voor iedereen die erbij was. Met je persbadge kom je op de meest dynamische, kleurrijke en sfeervolle plekken terecht, aan jou om de energie van de World Choir Games te vereeuwigen! Je kan je opgeven als fotograaf voor enkele opeenvolgende dagen (je kiest uit binnen- of buitenlocaties) in Antwerpen of Gent of als fotograaf tijdens enkele eenmalige activiteiten doorheen de Games. Belangrijk: je maakt gebruik van je eigen materiaal (camera, geheugenkaarten, enz.) dat je via ons verzekerd is.

Na een eerste kennismaking met [[onze MarCom director,]] kan je je aanmelden in Eventication. Shiften voor fotografen worden immers pas na het gesprek toegewezen.

Opgelet: we vragen uitdrukkelijk aan alle ‘fotografen’ om zich te engageren voor een volledig deel van de World Choir Games (deel 1: 30 oktober - 2 november 2021; deel 2: 4-7 november 2021) in Gent of Antwerpen.

Vrijwilligers

Ben jij er klaar voor? Stuur een mailtje naar [[Marjolein]]!

30 oktober tot 7 november 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen