donderdag 26 augustus 2021

Walk & Listen city tour try-outs

Tijdens de WCG lanceert TMB in Antwerpen de rondleiding 'Walk & Listen': een gegidste stadswandeling met muziek en koren in de hoofdrol. Op 29 augustus kan jij de exclusieve primeur krijgen en de wandeling gratis komen uittesten.

Walk listen compr

De city tour

Verken Antwerpen en laat je boeien door de fascinerende verhalen van de gids. Ontdek deze historische stad tijdens een wandeling langs de prachtige kathedraal en gildehuizen die de stad zo typeren. Onderweg luister je naar muziek die er onlosmakelijk mee verbonden is en proef je van lokale specialiteiten.

Start van de wandelingen

De wandelingen op 29 augustus starten op het Paleis op de Meir (Meir 50, Antwerpen). De wandeling duurt ongeveer 90 minuten.

Wandeling start 11:30
Kom 10 minuutjes op voorhand zodat de wandeling stipt kan starten!

Inschrijven

Je kan je inschrijven via dit formulier. Wandelingen gaan door als er minimum 10 personen zich inschrijven en nemen max 20 mensen mee.

Groepen

Wil jij een exclusieve gids voor een groep van 15 personen of meer, neem dan contact op via lieselotte.goessens@wcg2021.be en we zoeken samen een gepast tijdstip uit.

Boeken tijdens de World Choir Games

Ben je nu zondag niet vrij en wil je toch de wandeling uitproberen? Boek dan je wandeling vanaf 15 september, als de ticketverkoop is gestart!

Share this page

30 oktober tot 7 november 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen