woensdag 30 juni 2021

Podiumkansen in de aanloop naar de WCG

Aan het eind van de zomer beginnen de World Choir Games aan een grote promotiecampagne en wat kunnen we beter doen om koormuziek onder de aandacht te brengen dan kooroptredens organiseren?!
Komt jouw koor optreden op één van onze podia? Meld je vrijblijvend aan!

Cultuurweekend en Open Monumentendag Antwerpen

Speciaal voor de WCG ontwikkelden de World Choir Games i.s.m. TMB in Antwerpen een muzikale gegidste wandeling. Tijdens het cultuurweekend en Open Monumentendag in Antwerpen mogen koren ze exclusief komen uittesten! Voor de aanvang van de wandeling en ook na de wandeling kunnen koren optreden in de Spiegelzaal van het Paleis op de Meir op concertjes georganiseerd i.s.m. Herita. Ook onderweg kozen we plekjes voor jou om te zingen voor de Antwerpse bezoekers.

Praktische info

wanneer
Cultuurweekend zondag 29 augustus 2021
Open Monumentendag zondag 12 september 2021

waar
Spiegelzaal Paleis op de Meir Antwerpen + binnenstad Antwerpen

timing
Concert 15' + wandeling 1u45' + concert 15'

muziek
Minimum 15 minuten muziek, die 3x kan herhaald worden (of meer muziek, verdeeld over de 3 optredens)

return
Het hele koor krijgt gratis de gegidste muzikale wandeling door Antwerpen, die is ontwikkeld voor bezoekers van de World Choir Games.
Bovendien krijgt het koor de kans om met fikse korting gepersonaliseerde t-shirt of truien van de World Choir Games aan te kopen, met naam van het koor erop!

AANMELDEN CULTUURWEEKEND OF OPEN MONUMENTENDAG >>


Kooroptredens op World Choir Games promo-events

Van eind augustus tot de start van de World Choir Games doet Koor&Stem heel wat activaties om Vlaanderen te laten weten dat de games er aan komen. Zingen op cultuurmarkten, op de luchthaven, festivals, persconferenties, congressen,... Overal willen we de aandacht vestigen op koren en het aanstormende internationale festival.Ook tijdens de World Choir Games zullen er tal van promotionele acties plaatsvinden, zoals het zingen op bootjes in Gent en Antwerpen, op openbare plaatsen,...

Sfeervolle korte optredens, met enkele leuke voordelen, dat hebben we voor jou in de aanbieding. Elk evenement zal anders zijn. Mogen we jou contacteren met het aanbod?

MELD JE AAN >>


Jouw gepersonaliseerde WCG outfit

Omdat we met al deze korte kooroptredens de aandacht willen vestigen op de World Choir Games, bieden we koren die aan deze optredens deelnemen een fikse korting op de aankoop van gepersonaliseerde WCG koortruien en -t-shirts. Gepersonaliseerd? Jawel! De naam van jouw koor wordt mee gedrukt op de kledij.


Voor meer info over activiteiten in het voortraject van de World Choir Games, contacteer lieselotte.goessens@wcg2021.be.

Share this page

30 oktober tot 7 november 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen