woensdag 10 juni 2020

Kies je favoriete virtuele koor

De voorbije maanden zaten we allemaal achter ons scherm, ook om te zingen. Dat resulteerde in een boost aan virtuele koren. Onze redactie pikte er alvast een honderdtal op en verzamelde die in de playlist 'Virtuele koren in Vlaanderen en Brussel' op het YouTubekanaal van Koor&Stem.

Virtualchoirmix klein

Kinderkoren, popkoren, one(wo)mankoren, traditioneel repertoire of folk, het geheel geeft een divers beeld. En drukt een stevige wens uit om te blijven zingen. Om het koorjaar af te sluiten, kiezen we er de komende weken graag de bijzonderste filmpjes uit. Enerzijds zal een professionele jury een keuze maken, anderzijds kan ook jij je stem uitbrengen voor een publieksprijs.

Je kan tot 26 juni kiezen en je achterban optrommelen om dat ook te doen. Wie weet, wordt jouw koor wel verwend met een lekker hapje en drankje tijdens een repetitie! Op 5 juli maken we de winnaars bekend tijdens de openingsshow van de Virtual World Choir Games via Facebook Live.

Per persoon kan je één keer stemmen, je hebt je e-mailadres nodig om je stem te valideren. Let op, het kan even duren vooraleer je alle filmpjes te zien krijgt.

Hier Stemmen!

Na afloop van de wedstrijd sturen we je éénmalig een mail met de
bekendmaking van de winnaars. We gebruiken je mailadres niet voor een
ander doeleinde. We respecteren jouw privacy en verwerken
persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring: https://www.koorenstem.be/privacy

Share this page

30 oktober tot 7 november 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen