Grand Opening Koningin Elisabethzaal ZOO Antwerpen Jokko 26112016 7 web

Koningin Elisabethzaal

Het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp (FMCCA), A Room with a ZOO, maakt deel uit van de Antwerp ZOO Society. Het ligt gedeeltelijk in de beroemde Antwerpse ZOO, de best bewaarde 19de-eeuwse dierentuin. Een oase van rust en tropische dieren in een prachtige tuin. Alle opbrengsten gaan bovendien direct naar de projecten en onderzoeken rond natuurbehoud.

Het congres- en eventcenter is midden in de stad gesitueerd, pal naast het prachtige Centraal Station, op zo’n 10 minuutjes wandelen van het historische stadscentrum. Haar rijke historiek wordt gecombineerd met moderne meetingrooms en actuele technologie. Een oppervlakte van 25.000 m², 30 zalen (vanaf 50 personen) en een capaciteit tot 2.700 gasten maken van het FMCCA een speler van wereldformaat en de ultieme ontmoetingsplaats.

De nieuwe Koningin Elisabethzaal heeft een onovertroffen akoestiek en is het paradepaardje van A Room with a ZOO. Muziekliefhebbers halen hier hun hart op (www.koninginelisabethzaal.be).

Toegankelijkheid

We besteden als organisatie de nodige aandacht aan de toegankelijkheid van ons evenement. Klik op deze link voor meer informatie over de toegankelijkheid van deze locatie.

Kijk op voorhand al eens binnen, met een 360 graden-beleving via de website van
A Room with a ZOO: https://www.koninginelisabethzaal.be/nl/plan-je-bezoek/praktisch/toegankelijkheid/

Hoe kan je ons bereiken?

De Koningin Elisabethzaal is vlakbij Antwerpen - Centraal Station.

Tram 2, 3, 5, 6, 9, 10, 15 (Diamant en/of Astrid)

Bus 10, 11, 17, 20, 21, 24, 32, 68, 191, 410, 415, 416, 417, 418, 427, 429 (Antwerp Central Station - verschillende perrons!)

Parkings Astrid, Parking De Keyser, Parking Diamant, Parking Breidel of Parking ZOO.
In Parking ZOO betaal je als bezoeker van de Koningin Elisabethzaal €4 voor een dagpas.
Indien u liever niet in het drukke stadscentrum rijdt, kan u ook gebruik maken van een Park & Ride buiten de stad.

De World Choir Games en cambio slaan de handen in elkaar onder het motto share a car and sing together. Gebruik nu de kortingscode WCG-2021 en geniet van gratis instap bij cambio! Alle info vind je hier.

30 oktober tot 7 november 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen