KVD4884 staugust amuz koenvandammearchphot

AMUZ

AMUZ is een internationaal muziekcentrum waar culturele, educatieve en wetenschappelijke activiteiten plaatsvinden. Het concertprogramma van AMUZ wordt samengesteld op basis van de criteria van de Historically Informed Performance: vanuit een historischwetenschappelijke benadering wordt op een creatieve, vernieuwende én toegankelijke manier muziek van alle tijden, stijlen en culturen aan een breed publiek gepresenteerd. De muziek treedt daarbij geregeld in dialoog met andere kunstvormen. Die doelstelling wordt gerealiseerd in een historisch monument – de voormalige St.-Augustinuskerk – dat werd uitgerust met de infrastructuur van een volwaardige, moderne concertzaal en beschikt over een onovertroffen akoestiek. Ook ander onroerend erfgoed in de stad Antwerpen wordt geïntegreerd in de werking, meer bepaald tijdens het festival Laus Polyphoniae.

Toegankelijkheid

We besteden als organisatie de nodige aandacht aan de toegankelijkheid van ons evenement. Klik op deze link voor meer informatie over de toegankelijkheid van deze locatie.

Hoe kan je ons bereiken?

Station Antwerpen-Centraal. Ga naar premetrostation Diamant en neem tram 9 of 15 richting Linkeroever tot halte "Groenplaats"

Halte Premetrostation Groenplaats: Tram 3 , 5 en 9 /
Halte Groenplaats: Tram 4 en 12 / Halte Sint-Andries: Tram 4 en 12
Halte Oudaan: Tram 4 en 7

Halte Sint-Andries: Bus 22, 180, 181, 182 en 183 /
Halte Groenplaats: Bus 22, 180, 181, 182 en 183

De World Choir Games en cambio slaan de handen in elkaar onder het motto share a car and sing together. Gebruik nu de kortingscode WCG-2021 en geniet van gratis instap bij cambio! Alle info vind je hier.

Je kan het best parkeren in een Park&Ride rondom de stad (Linkeroever, Wijnegem) en dan de tram nemen.

30 oktober tot 7 november 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen