Calorososeniorchildren

Senior Children's Choir Caloroso

Officieel Evenement

Land: België
Dirigent: Inge Sykora

Caloroso detail

Bio

Inseptember 2002 vormden Inge Sykora en de studenten van haar zangklashet vocale ensemble Caloroso. Meer dan 15 jaar later is Caloroso vzwuitgegroeid tot een koorschool met 6 verschillende koren, waarinzangers van 4 tot 65 jaar oud welkom zijn.

Seniorkinderkoor Caloroso is het kinderkoor voor gelijke stemmen, bestaandeuit 25 zangers tussen 10 en 16 jaar oud. Dit tienerkoor werd pas inseptember 2019 samengesteld als brug tussen het kinderkoor en hetvocaal ensemble.

Tieners(meisjes en jongens) tussen de 10 en 16 jaar oud die al mooi op toonkunnen zingen in meerstemmige koormuziek zijn welkom in Seniorkinderkoor Caloroso. In deze groep wordt repertoire voor kinder- enjeugdkoren aangeboden in allerlei talen en stijlen. Popsongs enfolksongs staan ​​ook op het programma. Tijdens repetities wordtaandacht besteed aan vocale educatie, houding op het podium ....

Nahet Senior kinderkoor Caloroso kunnen de jonge zangers (met voldoendevocale en muzikale bagage) doorstromen naar het jeugdkoor, vocaalensemble Caloroso.

Omdat dezejonge groep nog maar net werd opgericht, nemen ze tijdens de WorldChoir Games niet deel aan de competitie, maar maken ze graag deel uitvan het Festival Stage Choir. Een hele belevenis !

Repertoire

Deel deze pagina op

Rankings

Meer info volgt in het voorjaar. Wil je voordien al meer info over je koor doorgeven? Contacteer ons en bezorg ons een foto.

30 oktober tot 7 november 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen